середа, 28 березня 2018 р.

Привіт! Нарешті завершила нову листівку і готова поділитись з вами)

 Надихнулась цього разу пристрасним іспанським танцем фламенко та фільмом в тему "Крапки над І". Переглянувши, певне мільйон фотографій танцівниць, я вибрала позу. котра мені сподобалась, та намалювала простий скетч жінки на акварельному папері. Розмалювала все акварельними фарбами. Використовувала рожеві, червоні та жовті відтінки, ну і зовсім трохи чорого для волосся. Також, з допомогою тонкого лайнера (0,02 мм) додала мереживо на сукню, ну і лайнером 0,4 мм створила видимість квітів на тканині.




 Далі вирізала зображення ножицями на наклеїла прямо на жовту основу для листівки та додала тіні чорною аквареллю з великим вмістом води. Ну і фінальним штрихом, котрий перетворив композицію на завершену листівку став штамп "Let your light shine", котрий я нанесла методом гарячого ембоссингу та використала мідний колір.   
Сподіваюсь, Вам сподобалось. Гарного дня)

Для роботи використала:
- Склейка-блок для акварелі 200 г/м ТМ Rosa Talent
- пензель ТМ Rosa Talent білка кругла, 7
- акварель 24 кольори, виробник невідомий
- штамп Lesia Zgharda  "Let your light shine"
- пудра для ембоссингу Ranger, Copper
- Distress embossing ink, Ranger
- фен для ембоссингу Dovecraf
- кардсток жовтий 200 г/м
- лайнери Sakura 0,02 мм та 0,4 мм.


Цю листівку я створила спеціально для Галереї Друзів Lesia Zgharda. Також робота буде розміщена і у галереї березня  Rosa Talent і, як завжди Simon Says Stamp Wednesday challenge.


Немає коментарів:

Дописати коментар